Închide meniul

Duckadam pregăteşte "trădarea anului!" E gata să se dea cu "marele duşman" al lui Gigi Becali: "S-ar gândi şi nu ar spune nu"

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2020, 19:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Reclamă
Duckadam pregăteşte "trădarea anului!" E gata să se dea cu "marele duşman" al lui Gigi Becali: "S-ar gândi şi nu ar spune nu"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam

Balint a făcut istorie în tricoul Stelei, cu care a câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986. De altfel, alături de Lăcătuş, Balint a marcat golurile victoriei din finala cu Barcelona, de la Sevilla. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi s-a propus să mă implic chiar și acum, acum puțin timp. Am avut convorbiri cu comandantul clubului, nu s-a discutat ce funcție, ci doar că mă voiau implicat. Am refuzat, cu mare părere de rău, eu am trecut și prin niște momente mai puțin bune prin viață… un motiv ar fi sănătatea.
Nu cred că ar fi principalul, dar în ultimul timp am început să mă retrag spre locurile natale, mai vin în București doar când am emisiuni
”, a spus Balint la emisiunea ”Națiunea Stelistă”, de la AS 47. 

Gabi Balint nu exclude ca Helmut Duckadam să se implice la CSA Steaua

Balint nu exclude ca Helmut Duckadam să fie şi el cooptat în proiectul de la CSA Steaua. "Eroul de la Sevilla" a spus de multe ori că adevărata Steaua este FCSB. Mai mult, Duckadam a avut mai multe clinciuri în trecut cu cei din conducerea CSA Steaua. Duckadam a plecat în acest an de la FCSB, după un mandat de 10 ani la echipa lui Gigi Becali. 

Nu știu dacă a zis Duckadam că nu va veni vreodată, nu știu dacă a fost categoric. Eu am rămas prieten cu el. Tot timpul ne dojeneam înainte de emisiuni, dar eu îl înțeleg. A avut și o problemă cu conducerea clubului de atunci, când juca și s-a accidentat. Nu l-au ajutat în anumite momente grele și poate într-un fel are motive să fie supărat, numai că acei oameni nu mai sunt.

Echipa e aceeași, aceleași nume, aceleași culori, același palmares, deci eu cred că dacă i s-ar propune ceva, s-ar gândi și n-ar spune nu. Eu așa cred. El e un om inteligent”, a mai spus Gabi Balint pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și