Închide meniul

Fanii pot reveni pe stadioanele din România! "În perioada următoare se va lua decizia". Anunţul făcut de LPF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 9:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Fanii pot reveni pe stadioanele din România! "În perioada următoare se va lua decizia". Anunţul făcut de LPF

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii aşteaptă să revină pe stadioane

Hotărârea luată de ministrul Italiei, de a permite câte 1.000 de fani la meciurile din Serie A şi la disputele din turneul de tenis de la Roma, i-a ajutat pe oficialii LPF să grăbească discuţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motive de bucurie pentru suporterii echipelor din Liga 1

"Merg spre o întâlnire acum. Am auzit că ministrul Italiei a permis intrarea a 1000 de oameni la o competiţie de tenis din Roma. Am discutat cu reprezentanţii autorităţilor, a mai vorbit şi domnul Iorgulescu, eu cred că în perioada următoare vom avea şi noi o decizie similară care să permită intrarea unui număr limitat de oameni la meciuri", a anunţat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la PRO X.

În această săptămână, Ministrul Sănătăţii a dezvăluit că se ia în calcul revenirea fanilor pe stadioane începând cu luna octombrie. În Belgia, meciurile se dispută deja cu mii de fani în tribună. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” Vezi toate știrile
Citește și