Închide meniul

Au scăpat de balauri! FCSB și-a aflat posibilul adversar din play-off-ul Europa League

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 septembrie 2020, 12:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Au scăpat de balauri! FCSB și-a aflat posibilul adversar din play-off-ul Europa League

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB s-a calificat în turul trei din Europa League

Putem spune că roș-albaștrii au avut noroc la tragerea la sorți și vor disputa meciul pe teren propriu, în cazul în care vor trece de cehii de la Slovan Liberec. Partida din play-off se va juca pe 1 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost repartizată de UEFA în grupa a 4-a și ar mai fi putut da peste echipe precum Galatasaray, Tottenham sau Standard.

Echipa lui Becali a ratat astfel șansa de a se duela cu Mourinho.

FCSB va juca la Giurgiu cu Slovan Liberec

Partida cu Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League se va disputa pe 24 septembrie, la Giurgiu, de la ora 21:30.

Reclamă

"FCSB a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Europa League după ce a trecut de FK TSC Backa Topola, din Serbia, la loviturile de departajare (6-6 în 120 de minute, 5-4 după penalty-uri).

Roş-albaştrii o vor întâlni pe Slovan Liberec, din Cehia, într-o partidă care se va disputa joia viitoare, începând cu 21:30, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu", anunță FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și