Închide meniul

Ce transfer colosal se pregăteşte! Un jucător care s-a despărţit de Manchester City în această vară a fost propus la Dinamo

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 19:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Ce transfer colosal se pregăteşte! Un jucător care s-a despărţit de Manchester City în această vară a fost propus la Dinamo

Welloffside / Simon Stacpoole via Hepta

Aleix Garcia ar fi fost propus la Dinamo

În vârstă de 23 ani, Aleix Garcia a jucat la toate selecţionatele de juniori ale Spaniei. Acesta a fost cumpărat de Manchester City în 2015 de la Villarreal, pentru suma de 4 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul nu s-a impus în echipa de vedete a lui Guardiola şi a fost mai tot timpul împrumutat. Acesta a jucat nouă partide pentru Mancgester City. Aleix Garcia este cotat la 3.2 milioane de euro. 

În acest context, Aleix Garcia a foss propus la Dinamo, scrie gsp.ro. Mijlocaşul la închidere au urma să primească un salariu de 35.000 de euro. 

Dinamo a făcut 9 transferuri în această vară

Dinamo a fost cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor. În "epoca spaniolilor", dinamoviştii au prezentat numai puţin de 9 jucători. Ultimul jucător adus este Rene Roman Hinojo, un portar al lui Dinamo. Acesta a jucat ultima oară pentru Almeria şi are 36 de ani. 

"Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo a evoluat de la începutul acestui an pentru SD Ponferradina, în liga secundă a campionatului spaniol, împrumutat de UD Almería.

Reclamă

Rene Roman Hinojo, al doilea portar cumpărat de Dinamo

Rene Roman Hinojo urmează să sosească la Bucureşti pentru a efectua testele medicale şi pentru a semna un contract cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane competiţionale", se arată pe www.fcdinamo.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și