Închide meniul

E un star, a avut o relaţie timp de 8 ani cu soţia fratelui său, iar acum şi-a găsit alinarea în braţele unei femei mai tânără cu 15 ani

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 14:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
E un star, a avut o relaţie timp de 8 ani cu soţia fratelui său, iar acum şi-a găsit alinarea în braţele unei femei mai tânără cu 15 ani

DPA Images / Nick Potts via Hepta

Ryan Giggs

În 2011, în presa din Anglia a apărut o informaţie care a declanşat un scandal de proporţii. Ryan Giggs avea o relaţie amoroasă cu soţia fratelui său. Relaţia dintre Giggs şi cumnata sa a durat 8 ani de zile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mama i-a luat partea lui Ryan pentru că eu nu am 35 de medalii, nu am jucat 20 de ani pentru Manchester United şi nu am o casă mare. Mă simt ca şi cum eu aş fi înşelat. Am trei copii, unul are cinci ani şi nu şi-a întâlnit bunica, altul are 13 şi nu a mai văzut-o de şapte-opt ani. 

Ei ce vină au? Stau la câţiva kilometri distanţă. Nu mai vorbesc cu nimeni din familia mea, nimeni nu mai vorbeşte cu mine. Toţi vorbesc cu Ryan", spunea fratele fotbalistului, Rhodri Giggs, într-un interviu acordat in 2019, pentru "Almost Famous"

Ajuns la 46 de ani, Ryan Giggs are o relaţie cu celebrul DJ  Helen Stelling Holt, cu 15 ani mai tânără. Și vrea să-i demonstreze că e un bărbat fidel.

Cine este Ryan Giggs

Ryan Giggs are 1031 de meciuri şi 109 goluri în Premier League de-a lungul carierei, iar în prezent este selecţionerul naţiolei Ţării Galilor. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și