Închide meniul

Coman şi-a impresionat rivalii din Liga 1! Un antrenor de legendă ştie de unde provine schimbarea sa

Silviu Corneanu Publicat: 14 septembrie 2020, 10:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Coman şi-a impresionat rivalii din Liga 1! Un antrenor de legendă ştie de unde provine schimbarea sa

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman, în tricoul FCSB

Evoluţiile lui Coman i-au impresionat şi pe rivali. Sorin Cârţu consideră că jocul "perlei" lui Becali s-a schimbat datorită mentalităţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Florinel Coman are un progres major şi ne încântă pe toţi. Este o schimbare clară de mentalitate", a spus Sorin Cârţu la Pro X.

Becali îi poate creşte preţul lui Coman

Florinel Coman a impresionat la echipa naţională, motiv numai bun pentru Gigi Becali de a-i creşte din nou preţul. Anunţul a fost făcut de fostul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam.

"S-ar putea să crească puţin preţul lui Coman. A avut evoluţie bună la naţională, la echipa de club. A jucat pentru echipă. Asta îl scoate în evidenţă.

Dacă sunt intereşaţi de el cred că pot da 15 milioane de euro. Nu cred că este o problemă pentru o echipă din Anglia", a declarat Duckadam, acum câteva zile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și