Închide meniul

Tănase sună trezirea! Căpitanul de la FCSB, mesaj pentru colegii săi: "Vom discuta între noi!"

Silviu Corneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Tănase sună trezirea! Căpitanul de la FCSB, mesaj pentru colegii săi: "Vom discuta între noi!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

"Cu siguranţă vom discuta între noi şi vom arăta altfel în Europa League", a răbufnit Florin Tănase la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB urmează să joace în Europa League cu Backa Topola

Pentru FCSB urmează partida de joi, din turul doi preliminar al Europa League, cu Backa Topola, de la ora 22:00. Partida se va disputa în Serbia şi va fi în format live text pe antenasport.ro.

"În fiecare an am luptat pentru a intra în grupe, ne-am oprit mereu în play-off. Sperăm ca anul acesta să intrăm în grupe. Îmi doresc să-mi ajut echipa. Să marchez şi să-mi ajut echipa", a mai spus Tănase.

Tănase, concluzii după prima înfrângere a sezonului

"Am făcut un joc slab. Nu am reuşit să ne creem ocazii şi s-a văzut asta pe tabela de marcaj. Este un duş rece, trebuie să ne adunăm pentru că avem un meci mult mai greu în Serbia.

Trebuia să ne adaptăm mai bine la starea gazonului. Nu am fost destul de agresiv, o să facem analiza şi vedem unde am greşit.

Reclamă

Sperăm să nu mai facem asemenea greşeli pe care le-am repetat an de an cu echipele mici. Nu e greu să jucăm şi în Europa şi în campionat. Am venit după două săptămâni de pauză şi am pierdut", a concluzionat Tănase.
 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și