Închide meniul

Prima reacție a lui Pablo Cortacero, după remiza cu Botoșani: "Am văzut o echipă care va ajunge sus!"

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 5:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Prima reacție a lui Pablo Cortacero, după remiza cu Botoșani: "Am văzut o echipă care va ajunge sus!"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Pablo Cortacero

Cortacero a postat pe Facebook și imagini din autocarul echipei din momentul sosirii la stadion. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci jucat împotriva unui adversar puternic. 1-1 astăzi, dar deja am văzut o echipă care, pas cu pas, va ajunge sus, acolo unde merită să fie.

Sunt mândru de acești suporteri, mii de mulțumiri pentru ei. Împreună vom fi mai puternici”, a transmis Pablo Cortacero.

New Dinamo își arată fața! Gol fabulos marcat de Borja Valle

Unul dintre cele mai așteptate dueluri ale etapei a 3-a nu a dezamăgit. Cele două echipe au oferit un adevărat spectacol.

Moldovenii au deschis scorul în prima repriză după un autogol al lui Lopez, marcat în minutul 37. Egalarea celor de la Dinamo a venit prin noul star al echipei, Borja Valle. Acesta a înscris de la peste 50 de metri, în minutul 70.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și