Închide meniul

Wooow! Golul sezonului în Liga 1! Borja Valle își merită banii! L-ar face invidos și pe Hagi

Silviu Corneanu Publicat: 11 septembrie 2020, 19:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Wooow! Golul sezonului în Liga 1! Borja Valle își merită banii! L-ar face invidos și pe Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi era recunoscut pentru execuțiile sale magistrale

Mijlocașul de 28 de ani ajuns la Dinamo în urmă cu câteva zile a înscris golul sezonului în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valle a marcat de la peste 50 de metri. Spaniolul l-a surprins ieșit pe portarul advers și l-a învins cu un șut ”a la Hagi”.

Cine este Borja Valle

Borja Valle a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1, cu un salariu lunar de peste 30.000 de euro. Borja Valle Balonga a semnat cu Dinamo un contract valabil pe două sezoane.

Borja Valle a semnat un contract pe doi ani de zile cu Dinamo și a arătat încă din primul meci că-și merită bani.

Acesta câștigă 33.000 de euro, pe lună, la Dinamo

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și