Închide meniul

Mihai Neicuţescu se apără în scandalul petrecerii cu manele! Mijlocaşul spune că filmuleţul este mai vechi şi nu a încălcat distanţarea socială

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 5:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Mihai Neicuţescu se apără în scandalul petrecerii cu manele! Mijlocaşul spune că filmuleţul este mai vechi şi nu a încălcat distanţarea socială

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Neicuţescu

Mijlocaşul lui Dinamo spune că evenimentul nu a avut loc în timpul pandemiei, ci anul trecut. Astfel, acesta nu poate fi acuzat că nu a respectat distanţarea socială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un filmuleţ cu Neicuţescu şi iubita sa a devenit viral pe internet. Pe imagini se poate vedea cum mijlocaşul lui Dinamo primeşte dedicaţii după dedicaţii. "Chiar de nu joci la Steaua, Mihaie, ești viața mea”, a fost refrenul la modă la petrecere.

Filmuleţul a apărut pe contul de Insta Story al iubitei sale. Fotbalistul susţine că filmuleţul este de anul trecut şi nu poate fi acuzat că a încălcat regulile în timpul pandemiei. 

"În urma ştirilor false apărute, rog lumea şi persoanele care fac titluri de ştiri să fie informţai în totalitate despre evenimentele din viaţa fiecăruia", a transmis Neicuţescu. 

Contra l-a trimis direct în izolare

Mihai Neicuţescu este unul dintre cei 4 jucători pe care Cosmin Contra i-a trimis la echipa a doua. După ce a văzut imaginile cu Neicuţescu, antrenorul dinamoviştilor a spus că jucătorul nu se mai poate antrena nici cu echipa a doua. 

Reclamă

"Bineînţeles că vor fi consecinţe. Chiar dacă a fost trimis la echipa a doua şi nu a respectat regulile Covid-ului, nu se va mai putea antrena 14 zile. Vor fi consecinţe şi la bani, va fi o amendă. Nu putem să avem asemenea ieşiri. Neicuţescu are o familie, are neamuri", a spus antrenorul lui Dinamo la Digisport.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și