Închide meniul

Drama prin care a trecut Dennis Man! Dezvăluirea vedetei de la FCSB. Când a trăit cea mai mare emoţie pe teren

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 20:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Drama prin care a trecut Dennis Man! Dezvăluirea vedetei de la FCSB. Când a trăit cea mai mare emoţie pe teren

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man are 22 de ani

Ignorat de Rădoi la naţionala mare, dar chemat de Mutu la U21, Man susţine că cea mai dificilă perioadă din cariera sa a fost pe când era junior şi o accidentare la spate l-a ţinut departe de fotbal timp de 6 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man: "Aveam dureri foarte mari, fotbalul era departe"

"Am avut o accidentare la spate când eram mai micuț, cu spatele, care m-a ținut 5-6 luni în afara fotbalului, a fost cea mai grea perioadă din viața mea. 

Aveam dureri foarte mari, fotbalul era departe, îmi lipsea foarte mult acest lucru. Mergeam la recuperare şi la bazin, zi de zi.

A fost cea mai grea perioadă a mea, dar am avut familia lângă mine care m-a susținut și am putut trece peste", a declarat Dennis Man pentru FRF.

Dennis Man: "Cea mai mare emoţie am trăit-o pe Arena Naţională"

Dennis Man a povestit şi când a trăit cea mai mare emoţie la un meci de fotbal. Acest lucru s-a întâmplat la partida cu Lazio, de pe Arena Naţională.

Reclamă

"Cea mai mare emoție am trăit-o pe Arena Națională, la 1-0 cu Lazio. Iar golul din finala Cupei României, poate nu este cel mai spectaculos, dar este important, ne-a adus și un trofeu", a mai spus Man.

Gigi Becali vrea 15 milioane de euro pentru Dennis Man

În vârstă de 22 de ani, Dennis Man este jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor. 15 milioane de euro vrea patornul FCSB pe atacant.

Nu mai puţin de 9 echipe şi-au manifestat interesul pentru Man, dar niciuna din campionatul său favorit. Formaţiile despre care s-a scris că l-ar vrea pe jucătorul de 21 de ani sunt: Norwich, CSKA Moskova, AS Monaco, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și