Închide meniul

"Să vină banii la băieţi!" Pablo Cortacero îşi respectă promisiunea şi plăteşte salariile restante ale jucătorilor de la Dinamo

Gal Dorin Publicat: 1 septembrie 2020, 8:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
"Să vină banii la băieţi!" Pablo Cortacero îşi respectă promisiunea şi plăteşte salariile restante ale jucătorilor de la Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Jucătorii lui Dinamo se bucură după gol în timpul unui meci cu FCSB

Spaniolii care au luat clubul în primire se ţin de cuvânt şi vor vira astăzi, 1 septembrie, 80.000 de euro pentru a plăti datoriile pe care Dinamo le are către jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero vine cu bani la Dinamo

Aceasta nu ar fi singura tranşă virată de iberici în conturile echipei din şoseaua "Ştefan cel Mare".

Noul patronat ar mai fi venit cu 200.000 de euro săptămâna trecută pentru a plăti alte 45 de zile de salarii restante, raportează Prosport.

Pablo Cortacero, optimist după dezastrul cu Chindia

Contrar aşteptărilor, noul acţionar majoritar de la Dinamo a făcut deplasarea pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti pentru a urmări primul meci oficial al "câinilor" cu Cosmin Contra pe bancă.

Deşi echipa lui "Guriţă" a fost învinsă fără a expedia vreun şut pe spaţiul porţii, investitorul spaniol a rămas optimist.

Reclamă

"O înfrângerea grea, dar corectă. Acum e timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă, aşa cum această emblebă şi aceşti fani merită. Forza Dinamo!", a postat Cortacero după meci.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și