Închide meniul

Cosmin Contra primeşte întăriri. Cele două transferuri anunţate de antrenorul lui Dinamo înaintea duelului cu Chindia!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2020, 17:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Cosmin Contra primeşte întăriri. Cele două transferuri anunţate de antrenorul lui Dinamo înaintea duelului cu Chindia!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Doi spanioli ajung sub comanda lui Contra

Antrenorul câinilor roşii a dezvăluit, cu scurt timp înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, că doi spanioli sunt pe punctul de a semna cu gruparea din Ştefan cel Mare. Amândoi ajung marţi în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isma Lopez, pe punctul de a semna cu Dinamo 

Fundaşul stânga de 30 de ani, Isma Lopez, este aproape de a ajunge la un acord cu Dinamo. Sunt discuţii avansate şi cu un apărător dreapta.

"Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta", a declarat Cosmin Contra la flash-interviu.

Isma Lopez a jucat pentru Athletic Bilbao între 2012 şi 2013 şi a reuşit să debuteze şi în Europa League. În 2019 a jucat pentru Tenerife. Lopez a fost considerat o mare speranţă a fotbalului spaniol, fiind selecţionat la reprezentativele U17 şi U19.

Mai mult, el a câştigat şi Campionatul European cu naţionala U17 a Spaniei. Dinamo ar fi a doua experienţă în străinătate a spaniolului, după timpul petrecut în Cipru, la Omonia Nicosia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și