Închide meniul

Miron, replică pentru Răduț! "Probabil era puțin frustrat! A venit și m-a lovit!"

Silviu Corneanu Publicat: 23 august 2020, 5:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Reclamă
Miron, replică pentru Răduț! "Probabil era puțin frustrat! A venit și m-a lovit!"

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Miron este jucătorul celor de la FCSB

Ambele momente l-au avut în prim plan pe Mihai Răduț. În prima repriză acesta l-a lovit pe Tănase în timp ce jucătorul de la FCSB era căzut, iar în partea a doua s-a luat de Miron, acesta fiind de asemena la pământ după un fault al lui Dandea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miron a reacționat violent și i-a băgat mâna în gât mijlocașului de la Astra. Acesta l-a atacat la finalul meciului, iar replica nu a întârziat să apară. 

Miron: "Răduț a venit și m-a provocat!" 

"După ce s-a terminat faza, Dandea a venit şi m-a lovit intenţionat, fără minge. Nu înţeleg de ce, probabil era puţin frustrat. 

După ce eram jos, Răduţ a venit şi m-a provocat şi mai tare. Se întâmplă, la un meci sunt mulţi nervi şi e normal. M-a lovit şi el. Eram jos şi a venit şi m-a lovit", a declarat Miron la finalul jocului

Mihai Răduț: "Își sparg apărătorile când dau în minge!" 

"De ce am enervat lumea, că n-am pierdut mingea? Așa e la fotbal. Ei nu au un vocabular foarte elevat şi te mai enervezi când 2-3 jucători care îşi sparg apărătorile când dau în minge te înjură, nu prea poţi să stai calm.

Reclamă

Cred că Miron s-a lovit înainte de faza aia şi l-am atins puţin pe ureche, am, vrut să fac un gest în glumă şi s-a ridicat foarte agresiv. Probabil că era adrenalină, din zona de unde vine el, din nord, este mai rece şi imediat sare la scandal​", i-a ironizat Răduț pe jucătorul de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și