Închide meniul

Dan Alexa a dat cărţile pe faţă. Ce l-a deranjat la Anamaria Prodan mai mult decât pumnul încasat în plină figură de la aceasta

Antena Sport Publicat: 19 august 2020, 7:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Reclamă
Dan Alexa a dat cărţile pe faţă. Ce l-a deranjat la Anamaria Prodan mai mult decât pumnul încasat în plină figură de la aceasta

captură Digisport

Dan Alexa îi răspunde agentului Anamaria Prodan

"Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa: E un manager foarte bun, dar ea epatează

Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei…Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă", a spus Dan Alexa, conform gsp.ro.

"Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs de-al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a fost declaraţia care l-a deranjat pe Alexa.

La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, Anamaria a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

"Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Nu am avut niciun fel de discuţie, ştiam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă aşa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacţioneze în genul asta", spunea recent şi Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și