Închide meniul

Cinci jucători de la UTA au fost confirmaţi cu noul coronavirus! Anunţul făcut de club

Antena Sport Publicat: 15 august 2020, 18:39 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 17:55

Reclamă
Cinci jucători de la UTA au fost confirmaţi cu noul coronavirus! Anunţul făcut de club

SportPictures / Ciprian Petcut via Hepta

Cinci cazuri de coronavirus la UTA

UTA a anunţat că cinci jucători din lot au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Arădenii urmează să joace la finalul săptămânii viitoare în prima etapă din Liga 1 cu Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a anunţat că cinci jucători au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Pe lângă jucători și staff-ul tehnic, la testare a participat și staff-ul administrativ. Rezultatele au sosit în această seară, cinci dintre jucători ieșind pozitivi. Aceștia rămân în izolare, în timp ce restul lotului începe ciclul săptămânal pentru meciul cu Viitorul Constanța„, se arată în comunicatul remis de club.

În urmă cu trei zile, UTA a anunţat că un jucător are coronavirus.

Şi FCSB are patru cazuri de coronavirus

Clubul FCSB a emis un comunicat prin care anunță că cei patru jucători depistați pozitiv la Covid-19, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea, sunt asimptomatici. Ei au fost deja izolați de restul grupului.

Reclamă

FCSB anunţă că, în urma ultimei testări COVID-19, au fost înregistrate patru cazuri pozitive în cadrul lotului nostru. Astfel, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea sunt fotbaliştii care au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2, aceştia urmând să fie preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, în conformitate cu normele în vigoare.

Menţionăm faptul că jucătorii sunt asimptomatici şi au fost deja izolaţi de restul grupului. De asemenea, clubul nostru va aplica toate prevederile legale care rezultă în urma acestei situaţii„, se arată în comunicatul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și