Închide meniul

Ionel Dănciulescu, reacţie emoţionantă după ce şi-a încheiat conturile cu Dinamo. "Îmi plânge inima!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 august 2020, 16:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Ionel Dănciulescu, reacţie emoţionantă după ce şi-a încheiat conturile cu Dinamo. "Îmi plânge inima!"

Ionel Dănciulescu, discurs manifest după dezastrul de la naţională

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Dănciulescu a fost aproape de a fi schimbat şi de Negoiţă şi Bălănescu. Fanii au intervenit şi contractul său, scadent pe 30 iunie, a fost prelungit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu a plecat de la Dinamo

"Imi plange inima, DINAMO, dar tu vei ramane în sufletul meu! 

M-am despartit astazi de DINAMO dupa multi ani in care m- am dedicat in totalitate pentru culorile clubului, indiferent ca am fost atacant, antrenor (vreo cateva etape) sau conducator pe banca echipei.

Nu vreau sa spun cuvinte mari, vreau doar sa le multumesc tuturor celor cu care am lucrat zi de zi pentru cea mai frumoasa echipa din Romania: DINAMO.

Reclamă

Poate ca nu am fost cel mai bun, nu am reusit sa ma ridic la nivelul suporterilor, unici in Romania, dar am facut totul cu pasiune si devotament pentru DINAMO.

Imi plange inima cand scriu pe telefon aceste cuvinte, dar sunt mandru ca fac parte din istoria clubului DINAMO. Despre DINAMO nu voi vorbi niciodata urat, indiferent ca voi fi in studiourile de la Digi, acasa sau pe stadion. Nu pot sa-i uit pe suporterii nostri, au tinut in viata DINAMO in plina pandemie si au reusit sa salveze clubul de la retrogradare!

Multumesc, DINAMO pentru tot ce m-ai invatat, pentru toate trofeele si victoriile frumoase sarbatorite cu suflarea! DOAR DINAMO BUCURESTI", a fost mesajul transmis de Dănciulescu pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Dănciulescu a jucat în trei perioade pentru Dinamo (1995-1997, 2002-2009, 2010-2013). Cu alb-roşiii a câştigat trei titluri, patru Cupe ale României şi două Supercupe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și