Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia lui Gigi Becali după ce COVID-19 a lovit din plin FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 14 august 2020, 10:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
EXCLUSIV | Reacţia lui Gigi Becali după ce COVID-19 a lovit din plin FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a anunţat câţi bani va obţine, din transferuri

Cele patru cazuri sunt din rândul jucătorilor. Este vorba despre Niga, Simion, Udrea şi Pantea. Toţi ceilalţi sunt negativi şi se pt antrena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că echipa va rămâne în cantonament la baza din Berceni, iar jucătorii fac teste din două în două zile.

Gigi Becali: "Intră echipa în cantonament"

"Da, tată, este adevărat. Sunt patru cazuri de COVID-19. Intră echipa toată în carantină, în cantonament, la noi la bază. Jucătorii fac teste din două în două zile. 

Ceilalţi sunt negativi, nu au treabă. Nu stau, bă, tată, în nicio carantină, stăm în cantonament la noi la bază, aşa-i zicem noi, carantină (n.r. – întrebat fiind dacă echipa se va antrena)", a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

FCSB ar trebui să dispute următorul meci pe data de 20 august, de la ora 21, cu Astra, în prima etapă din Liga 1, urmând ca pe 27 august să joace în primul tur preliminar din Europa League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și