Închide meniul

ULTIMA ORĂ | Caz de coronavirus la UTA Arad! Lotul a fost băgat în izolare. Ce se întâmplă cu amicalul cu CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2020, 15:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
ULTIMA ORĂ | Caz de coronavirus la UTA Arad! Lotul a fost băgat în izolare. Ce se întâmplă cu amicalul cu CFR Cluj

Mediafax Foto / Ciprian Petcut

Lotul celor de la UTA a fost băgat în izolare

Laszlo Balint, staff-ul şi jucătorii săi au fost băgaţi în izolare până la finalul săptămânii. Aceştia vor fi retestaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O persoană din lotul lui UTA Arad are Covid-19

"Jucătorii și staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic și medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. 

Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare. Meciul cu CFR Cluj se anulează", se anunţă într-un comunicat emis de arădeni.

CFR Cluj continuă să fie bântuită de pandemie şi nu va mai putea juca astfel amicalul cu UTA Arad, echipă care tocmai a promovat în Liga 1. Veştile sunt negre şi din lotul campioanei României. Alexandru Păun, Damjan Djokovic şi antrenorul cu portarii Cristi Moldovan au coronavirus. Nici Dan Petrescu nu a scăpat de griji. Testul acestuia a fost neconcludent şi va fi repetat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și