Închide meniul

Alexandru Tudorie a semnat cu Universitatea Craiova. Trei transferuri într-o singură zi făcute de olteni

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 11:26 / Actualizat: 13 decembrie 2022, 16:41

Reclamă
Alexandru Tudorie a semnat cu Universitatea Craiova. Trei transferuri într-o singură zi făcute de olteni

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Alexandru Tudorie

Alexandru Tudorie a semnat cu Universitatea Craiova! Atacantul a fost împrumutat pentru un an de formația din Bănie, cu opţiunea de cumpărare definitivă a jucătorului. Aceasta a fost a treia mutare făcută de olteni într-o singură zi, după transferurile lui Paul Papp şi Marius Constantin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Alexandru Tudorie a fost împrumutat pentru un sezon, cu opțiune de transfer definitiv. Îi dorim mult succes în tricoul alb-albastru„, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului din Bănie.

Alexandru Tudorie a semnat cu Universitatea Craiova. El a evoluat ultima dată la FC Voluntari

Alexandru Tudorie a evoluat ultima dată la FC Voluntari, însă s-a aflat acolo sub formă de împrumut de la echipa rusă Arsenal Tula, unde ar mai avea contract până în 2023.

Întreg lotul Craiovei pleacă astăzi în cantonamentul din Austria în vederea pregătirii sezonului viitor al Ligii 1.

Lotul de jucători deplasat în Austria: Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu, Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și