Închide meniul

NEWS ALERT | Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului! Anunţul făcut de club

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 15:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
NEWS ALERT | Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului! Anunţul făcut de club

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului

Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului. Fostul fundaş îl va înlocui pe Dan Alexa, care s-a despărţit de Rapid după ce a ratat promovarea. Iencsi a fost ultima dată antrenorul echipei secunde de la Universitatea Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azi am finalizat negocierile, mâine va semna. Gândim la fel, este o decizie bună, gândim la fel, vrem să ținem nucleul de anul trecut, mai aducem jucători cu experiență”, a declarat Victor Angelescu la reunirea Rapidului.

Adrian Iencsi și-a început cariera de antrenor la Apollon Limassol

Adrian Iencsi, care are licenţa PRO, a jucat în 30 de partide pentru naționala României și a marcat un gol. 

Iencsi i-a fost o perioadă secund lui Devis Mangia la Craiova și le-a pregătit din postura de principal pe FC Hunedoara, Turrris Turnu Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Rapid U 19, înainte de a trece la Universitatea Craiova II. 

La începutul carierei, Iencsi i-a fost secund lui Ioan Andone, la Apollon Limassol (2014-2015), echipă care în perioada respectivă participa în grupele Europa League. 

Reclamă
Reclamă

Iencsi a jucat la Rapid în două perioade, între 1997 – 2004, dar şi în perioada 2009 – 2010. 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și