Închide meniul

"Există o datorie la jucători!" Noi detalii despre situaţia financiară de la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Djokovic: "E un caz aparte!"

Antena Sport Publicat: 9 august 2020, 20:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
"Există o datorie la jucători!" Noi detalii despre situaţia financiară de la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Djokovic: "E un caz aparte!"

Hepta

Care este situaţia financiară de la CFR Cluj

Marius Bilaşco îl contrazice pe croat, despre care spune că şi-a primit banii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic e un caz aparte. A fost o datorie către el, care a fost achitată, din ce știu. Nu e în pericol să devină liber de contract sau să plece la FCSB. Mai are doi ani cu CFR Cluj.

Kevin Boli e jucătorul nostru, am plătit bani pe el. Am activat clauza de cumpărare. Nu văd ce probleme ar fi cu el”, a spus Marius Bilaşco la Digisport.

Bilaşco: "E o întârziere de 10-12 zile"

Bilaşco spune că întârzierea plăţilor nu este de 3 luni, ci doar de 10-12 zile. 

Există o datorie la jucători, o întârziere de 10-12 zile, care cred că se va achita în această săptămână. Primele de meci trebuie achitate până la 30 de octombrie 2020, conform contractelor. Dacă patronul a dorit să dea o parte din bonusuri la finalul anumitor luni, a fost doar dorința lui. A vrut el să facă asta. Sunt șase sau șapte prime neplătite către jucători.

Reclamă
Reclamă

Toți jucătorii și-au luat mereu toate bonusurile, de trei ani de zile, de când sunt eu la CFR Cluj. Pe luna aprilie se va lua în condițiile în care echipa se va califica în grupele unei competiții europene. A fost o înțelegere cu fotbaliștii, împreună cu conducerea. Majoritatea jucătorilor au fost la întrunire și au fost de acord. Restul lunilor sunt achitate, inclusiv mai”, a mai spus Bilașco.

Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și