Închide meniul

Şumudică a vorbit despre antrenorul perfect pentru Rapid: "Ar fi soluţia ideală! Este cam opusul meu, ca să zic aşa"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2020, 15:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Şumudică a vorbit despre antrenorul perfect pentru Rapid: "Ar fi soluţia ideală! Este cam opusul meu, ca să zic aşa"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică, propunere de antrenor pentru Rapid

Bogdan Andone este, în acest moment, numele cel mai vehiculat de a fi noul antrenor al Rapidului. Acesta este susţinut puternic de Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan ar fi soluţia ideală pentru Rapid. Dar nu văd cum să-l iei de la Astra, mai ales că tocmai şi-a prelungit contractul.

A jucat şi a făcut performanţă la Rapid. El, ca jucător, a refuzat Steaua şi a ales Giuleştiul şi chiar dacă drumul l-a dus până la urmă la FCSB a avut curajul să demisioneze şi să spună ce avea de spus. Este un antrenor incredibil de ordonat, dedicat şi echilibrat. Este cam opusul meu, ca să zic aşa. Cred că d-aia ne şi înţelegem aşa de bine”, a spus Marius Șumudică conform Digisport.

Pancu, aproape de Poli Iaşi

Din informaţiile AntenaSport, Pancu poate ajunge la Poli Iaşi, după ce Rednic şi-a dat demisia. 

Poli Iaşi s-a despărţit de Mircea Rednic care ar putea ajunge la Dinamo şi ar dori să-l numească antrenor pe Daniel Pancu. Totuşi, acesta are însă de primit mai mulţi bani de la Rapid şi este greu de crezut că va renunţa la ei.

Reclamă

Pancu vrea să revină în iarbă

"Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe.

Am primit acceptuil lui. Am oferte, sunt invitat la niște discuții. Sunt echipe din România și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru. Din România am oferte din Liga 1", a spus Pancu la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și