Închide meniul

Ţeapa uriaşă pe care şi-a luat-o Helmut Duckadam pe vremea lui Ceauşescu: "Avea 100.000 de kilometri, iar furtunele erau legate cu sârmă!" 

Antena Sport Publicat: 8 august 2020, 14:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Ţeapa uriaşă pe care şi-a luat-o Helmut Duckadam pe vremea lui Ceauşescu: "Avea 100.000 de kilometri, iar furtunele erau legate cu sârmă!" 

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam

Pentru performanţa istorică realizată, steliştii au primit din partea autorităţilor din România câte o maşină ARO. Duckadam a spus că maşina primită din partea regimului Ceauşescu nu era nouă şi avea destule probleme tehnice. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ARO-ul nu era nou. Era din stocul Armatei. Trebuie să fim onești și să recunoaștem că aveau și 100.000 de kilometri. Unele furtune erau legate cu sârmă, nici nu se găseau coliere pe vremea aia. Eu i l-am vândut cuiva dintr-o comună de lângă mine, care avea nevoie de această mașină. El avea oi și avea nevoie, că era 4×4 cu motor bun de Brașov. Cerusem vreo 220.000 de lei pe ea, erau foarte mulți bani”, și-a adus aminte Duckadam, pentru GSP.

Duckadam a spus că şi-a vândut maşina

Duckadam spune că, alături de mai mulţi colegi, a decis să vândă ARO-ul primit din partea autorităţilor. 

Când au venit oamenii în București să facem actele mi-au zis că-mi dau doar 200.000 de lei pe el, deoarece consuma mai mult ulei decât motorină. Eu am vândut-o, colegii mei la fel. Poate unii au fost mai inspirați la bani, dar 200.000 de lei erau bani la vremea aceea. Vreo patru, cinci Dacii noi! Erau bani mulți. Prima a fost fantastică, nu ne-au luat deloc peste picior. Cred că Valentin a insistat pentru prima asta”, susține Duckadam, cu referire la fiul lui Nicolae Ceușescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și