Închide meniul

Probleme pentru românii care au zburat la Helsinki. La aterizare, cei peste 100 de conaţionali au fost trimişi direct la testare

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2020, 10:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Probleme pentru românii care au zburat la Helsinki. La aterizare, cei peste 100 de conaţionali au fost trimişi direct la testare

Profimediaimages

Românii, testaţi pentru coronavirus pe aeroportul din Helsinki

Toţi pasagerii unui avion plecat din Bucureşti au avut parte de o surpriză în momentul în care au aterizat, vineri seară, în capitala ţării nordice. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românii, testaţi pentru coronavirus în Helsinki

Cei peste 100 de conaţionali au ajuns pe mâinile medicilor şi li s-a transmis că ar fi bine să facă testele pentru Covid-19. 60 dintre aceştia au fost convinşi să accepte indicaţiile autorităţilor finlandeze.

"Testarea este voluntară, nu obligatorie. Pentru a se putea impune aşa ceva, ar fi nevoie de o decizie luată la nivel înalt. Totuşi, recomandăm cu insistenţă efectuarea acestor verificări. Nu va fi singura testare pe care o vom face la aeroport.

Facem analize de la caz la caz, în funcţie de ceea ce se întâmplă în fiecare ţară în parte", a declarat Ministrul Sănătăţii din Finlanda, Pekka Tuloka, pentru jurnaliştii de la Yle.

Şi jucătorii români pot ajunge, în această vară, în Finlanda. FCSB şi Universitatea Craiova poate da, la tragerea la sorţi din primul tur preliminar al Europa League, peste Inter Turku, Ilves Tampere sau Honka Espoo. Din fericire, jucătorii celor două echipe sunt testaţi permanent şi nu vor avea probleme la aeroport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și