Închide meniul

Dan Petrescu a anunţat ce transferuri pregăteşte la CFR Cluj. Ce a spus despre Mario Balotelli

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2020, 6:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Dan Petrescu a anunţat ce transferuri pregăteşte la CFR Cluj. Ce a spus despre Mario Balotelli

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu, convins că Balotelli nu poate fi adus

Patronul ardelenilor a surprins când a declarat că aduce un golgheter din Serie A şi un alt jucător de Champions League. "Bursucul" este pesimist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu îl doreşte pe Mario Balotelli în Gruia

"Domnul Varga e patronul, poate să zică ce vrea. Eu știu ce jucători vreau eu. Am 3-4 nume, dar nu pot să spun nimic. Eu nu vreau să iau vreun jucător scump, să stricăm tot vestiarul. Trebuie să avem echilibru. Balotelli…Doamne ferește!, nu, niciodată, în niciun caz", a declarat Dan Petrescu pentru GSP.

Tehnicianul CFR-ului este convins că feroviarii se vor întări numai cu jucătorii rămaşi fără contract.

"E greu cu bugetul de transferuri. Timpul e scurt până la cupele europene, bani nu prea sunt. Nu știu, nu m-am văzut cu Neluțu Varga, să vorbim. Dar nu vor fi bani. Vreau să iau niște jucători liberi, să vedem dacă reușesc", a specificat antrenorul campioanei României.

Ardelenii trebuie să găsească soluţii în ofensivă, acolo unde i-au pierdut pe Lacina Traore şi George Ţucudean. Sunt probleme şi în poartă după plecarea lui Arlauskis. Totuşi, CFR s-a mişcat rapid şi l-a adus, cu scandal, pe Cristi Bălgrădean.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și