Închide meniul

Gică Hagi a "umflat" preţurile. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în hotelul său din Mamaia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 august 2020, 20:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Gică Hagi a "umflat" preţurile. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în hotelul său din Mamaia

Profimediaimages

Gheorghe Hagi are un hotel în Mamaia

Aşa s-a ajuns ca, o noapte petrecută la Iaki, să coste o avere. Chiar şi în aceste condiţii, cu greu se mai pot face rezervări în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preţuri uriaşe pentru o cameră în hotelul lui Hagi

Nici măcar restricţiile luate de autorităţi, pe timpul pandemiei, nu i-au speriat pe turişti. Conform jurnaliştilor de la redactia.ro, cei care aleg să se cazeze în hotelul "Regelui" plătesc chiar şi 1.795 de lei pentru o singură noapte. În această sumă este inclus micul dejun şi prânzul pentru două persoane.

"Potrivit datelor oficiale de la Ministerul de Finanțe, fostul căpitan al naționalei de fotbal, Gheorghe Hagi înregistrat o avere de 16,9 milioane de lei în anul 2018, în scădere față de 4,5% față de anul anterior.

În anul 1989, Hagi a cumpărat Hotelul București, preluând ulterior denumirea de Iaki. În 2001, hotelul a fost redeschis cu noi facilități și finisaje, iar în 2009 modernizarea s-a extins. Acesta oferă plajă privată, piscină în aer liber, trei restaurante, baruri, teren de fotbal, SPA Center, loc de joacă pentru copii, parcare și cofetărie", mai anunţă sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și