Închide meniul

Război între CFR şi Craiova pentru o vedetă de la Dinamo. Negoiţă cere 500.000 de euro pe jucător

Antena Sport Publicat: 5 august 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Război între CFR şi Craiova pentru o vedetă de la Dinamo. Negoiţă cere 500.000 de euro pe jucător

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Deian Sorescu poate aduce 500.000 în conturile lui Dinamo

Jucătorul are oferte de la Universitatea Craiova şi CFR Cluj, susţine gsp.ro, dar şi de la alte cluburi importante din Europa. Ionuţ Negoiţă cere 500.000 de euro pentru Sorescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de 22 de ani a jucat pe mai multe posturi în acest sezon, fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și stânga, extremă dreapta și stânga.

Cele două scenarii propuse de LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a pus cluburile din Liga 1 să aleagă un scenariu pentru acest final de sezon din play-out. Dacă FRF va respecta votul, atunci Dinamo este retrogradată.

Prima variantă propune stabilirea ierarhiei valorice a echipelor din play-out pe baza criteriului points per game aplicabil la toate jocurile din această ediţie de campionat (sezon regulat + play-out). Acest scenariu ar fi ajutat-o pe Dinamo.

Reclamă
Reclamă 4

A doua variantă, aleasă de cluburi, propune stabilirea ierarhiei valorice a echipelor din play-out pe baza criteriului points per game aplicabil doar la meciurile disputate efectiv în play-out. Aici, Dinamo ar avea de suferit şi ar retrograda.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
16:47

„Gândeşte-te cu grijă” Carlo Ancelotti şi-a avertizat jucătorul după ce Real a câştigat Liga Campionilor: „Eşti nebun sau ce?”

16:29

VIDEONebunie în Turcia! Jose Mourinho, primit ca un „sultan” la Istanbul! Imagini de senzaţie cu fanii lui Fenerbahce

16:27

Ce salariu va avea Kylian Mbappe la Real Madrid şi pe ce poziţie se va afla în topul celor mai bine plătiţi din La Liga!

15:56

Monica Niculescu s-a calificat în optimile probei de dublu de la Roland Garros după un meci maraton

15:42

FotoAlexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase

15:07

Valentin Mihăilă, gânduri mari înainte de EURO 2024! Ce obiectiv are România şi ce le promite fanilor

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și