Închide meniul

VIDEO | "Cine e pe primul loc? CFR, CFR!!!" Nebunie în vestiarul campioanei: "Şi acum ultima, vă rog frumos!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 19:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

VIDEO | "Cine e pe primul loc? CFR, CFR!!!" Nebunie în vestiarul campioanei: "Şi acum ultima, vă rog frumos!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj e campioana României

A fost nebunie în vestiarul celor de la CFR Cluj. Jucătorii au declanşat fiesta după ce au reuşit al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la CFR Cluj şi-au luat singuri medaliile şi trofeul de campioni, însă nebunia s-a declanşat după ce jucătorii au ajuns în vestiar. 

Noi cântăm și ne bucurăm împreună! ❤️ Familia CFR, unită până la final❗️
Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Luni, 3 august 2020

Şi fanii au sărbătorit la Cluj

Suporterii au urmărit meciul la terasă, iar unul dintre ei a decis să facă baie în fântâna arteziană a unei terase, de bucurie că CFR a cucerit cel de-al treilea titlu consecutiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și