Închide meniul

Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la CFR, chiar înaintea finalei campionatului cu Craiova

Silviu Corneanu Publicat: 3 august 2020, 18:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la CFR, chiar înaintea finalei campionatului cu Craiova

SportPictures / FLAVIU BUBOI/Sport Pictures via Hepta

Arlauskis va pleca de la CFR

Arlauskis a anunţat pe contul său de Twitter faptul că va pleca: "Va fi ultimul meci pentru mine la CFR! Mai avem o misiune, să aducem la Cluj ceea ce ne aparţine, titlul", a fost mesajul transmis de portar, înaintea partidei dintre Craiova şi CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis ar putea ajunge în Turcia

Deşi se zvonea că va merge în Golf, se pare că destinaţia lui Arlauskis va fi Turcia. Goztepe Izmir ar fi viitoarea echipă a goalkeeper-ului din Lituania, după cum anunţă presa turcă.

Giedrius Arlauskis a mai evoluat în cariera sa la echipe percum Siauliai, Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanzol şi CFR.

32 de ani are Arlauskis, care este cotat de transfermarkt.com la 1,6 milioane de euro.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și