Închide meniul

Steven Gerrard al oltenilor! Dan Nistor s-a ales cu o nouă poreclă, după golul magnific cu CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 17:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Steven Gerrard al oltenilor! Dan Nistor s-a ales cu o nouă poreclă, după golul magnific cu CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor

Dan Nistor a marcat un gol fabulos, care aduce aminte de reuşitele fantastice ale legendarului fost jucător al lui Liverpool, Steven Gerrard. Nistor a prins un şut perfect de la 25 de metri şi nu i-a dat nicio şansă lui Arlauskis. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiova – CFR Cluj e live text pe antenasport.ro. 

3.000 de olteni cântă lângă stadion

Fanii Craiovei se fac auziţi la derby-ul cu CFR Cluj, deşi sunt interzişi pe stadion. 3.000 de ultraşi cântă în afara stadionului în aşteptarea unui titlu istoric. 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și