Închide meniul

NEWS ALERT | Comitetul Executiv a decis! Vom avea prelungiri şi penalty-uri dacă meciul Craiova – CFR se va încheia la egalitate. Anunţul oficial făcut de FRF

Silviu Corneanu Publicat: 3 august 2020, 14:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
NEWS ALERT | Comitetul Executiv a decis! Vom avea prelungiri şi penalty-uri dacă meciul Craiova – CFR se va încheia la egalitate. Anunţul oficial făcut de FRF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Poate fi nevoie de lovituri de departajare la Universitatea-CFR

UPDATE: Federaţia Română de Fotbal a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Comitetul Executiv al FRF a decis luni, 3 august, cum va fi decisă lupta la vârful clasamentului în Liga 1.

Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunțarea reprezentantelor fiecărei țări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câștigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament și va reprezenta România în ediția 2020-2021 a Ligii Campionilor", a anunţat FRF într-un comunicat de presă

Reclamă
Reclamă

Sursele AntenaSport au dezvăluit că cei din Comitetul Executiv al FRF au decis că în cazul în care partida se va încheia la egalitate, atunci campioana se va decide după executarea loviturilor de pedeapsă. 

După 2-0 pe Arena Naţională, în deplasarea cu FCSB, ardelenii au urcat pe primul loc. Dacă vor reuşi să o învingă pe Universitatea Craiova în Bănie, indiferent care va fi scorul, CFR este din nou campioană.

Un lucru e sigur: cine câştigă meciul din Bănie va fi campioana României. În cazul unui rezultat de egalitate între cele două, atunci se va aplica decizia luată de Comitetul Executiv. 

Reclamă

Craiova – CFR Cluj, live text pe antenasport.ro. de la ora 20:30

Universitatea Craiova – CFR Cluj, finala cu titlul pe masă, se va desfăşura azi, de la 20:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și