Închide meniul

News Alert | Continuă nebunia! Jucătorii de la CFR nu vor să joace împotriva Craiovei. "Toată echipa e speriată de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă"

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 9:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
News Alert | Continuă nebunia! Jucătorii de la CFR nu vor să joace împotriva Craiovei. "Toată echipa e speriată de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă"

Profimediaimages

Decizie radicală a oaspeţilor

"Să vedem dacă se va disputa această finală. Toată echipa și toți jucătorii noștri se gândesc să nu se prezinte în această seară și să nu disputăm acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toată echipa e speriată de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă și le e frică să ia contact cu cei din echipa Craiovei", a declarat Bogdan Mara, la ProX.

Decizia Comitelului Executiv, aşteptată de toată lumea

Singurul moment în care partida menţionată mai sus ar influenţa lupta la titlu ar fi dacă partida dintre Craiova şi CFR s-ar termina la egalitate. Atunci, ardelenii ar avea două puncte în faţă, pe care oltenii le-ar putea recupera ori pe teren, ori la "masa verde".

Pe de altă parte, cine va învinge în duelul direct din Bănie va deveni campioană a României, fără ca rezultatul de la Astra – Craiova să mai conteze. Chiar şi aşa, FRF trebuie să anunţe înaintea partidei care va fi procedura în cazul rezultatului de egalitate de pe noul "Oblemenco".

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
Vezi toate știrile
Citește și