Închide meniul

Imagine de senzaţie cu Stadionul Steaua. Cum va arăta, în interior, "bijuteria" de 100 de milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2020, 11:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Imagine de senzaţie cu Stadionul Steaua. Cum va arăta, în interior, "bijuteria" de 100 de milioane de euro

Facebook CNI

Lucrări avansate la Stadionul Steaua

La construcţia care a costat 100 de milioane de euro mai sunt de făcut câteva finisaje. Luna viitoare ar urma să fie montat şi gazonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul Steaua prinde contur pe zi ce trece

Pe contul de Instagram al celor de la CSA Steaua a apărut o simulare a modului în care se vor vedea meciurile de pe "bijuteria" roş-albaştrilor.

Sectoarele Stadionului Steaua vor fi denumite după fostele glorii ale clubului. Primele nume au fost deja inscripţionate pe pereţii arenei. Este vorba despre cele ale lui Boloni şi Weiszenbacher.

Fanii grupării din Ghencea au avut deja motive de bucurie. CSA Steaua a făcut scor în primul meci din barajul pentru promovarea în Liga 3. A învins-o cu 8-1 pe Argeşul Mihăileşti.

Reclamă

Meciurile roş-albaştrilor:

CSA Steaua – Argeşul Mihăileşti 8-1

5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulniţa

Reclamă 4 / 0/3

9 august: Argeșul Mihăileşti – ASFC Bărăganul Ciulniţa

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și