Închide meniul

Oltenii sunt disperaţi să câştige la masa verde partida cu Astra: "Am trimis cereri către toată lumea! Nu se poate altfel, există un precedent"

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 17:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Oltenii sunt disperaţi să câştige la masa verde partida cu Astra: "Am trimis cereri către toată lumea! Nu se poate altfel, există un precedent"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Oltenii vor victoria la masa verde cu Astra

Mihai Rotaru dă exemplul unui caz din Spania, în care Deportivo la Coruna a câştigat la masa verde partida cu Fuenlabrada, echipă care avea aproape 30 de cazuri de Covid-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: "Rezultatul va fi stabilit la masa verde, nu se poate altfel"

"Avem un precent la Federaţia Spaniolă…cazul cu La Coruna…sunt în aceeaşi situaţie. Comisia de Disciplină a decis să piardă cu 0-3. Avem un precedent. În mod normal Craiova trebuie să câştige cu 3-0, nu văd o altă situaţie.

Din păcate sau din fericire nu este adevărat. Noi am avut un caz luni, ei chiar au făcut nişte lucruri extraordinare. Noi vineri am avut avizul DSP să reluăm pregătirea şi meciurile oficiale. 

Am trimis o adresă către Ligă dacă putem juca luni, marţi sau miercuri şi ni s-a zis da. Acel meci s-a închis, s-a reprogramat. Faptul că acest meci s-a amânat s-a făcut în baza unor cereri legale. Nu a fost din cauza noastră, a fost permis de regulament.

În seara asta dacă se întâmplă să fie un caz favorabil nu ne vom bucura, vom rămâne concentraţi…acest meci trebuie să se termine. Rezultatul va fi stabilit la masa verde, nu se poate altfel. Jurisdicţia este diferită, au alt tip de procedură. Noi deja am trimis cereri către toată lumea…către Comisia de Disciplină, Comitetul Executiv…către toată lumea. Sunt trimise de noi vreo 6-7 sesizări, nu s-a pierdut timpul", a spus Mihai Rotaru la Digisport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și