Închide meniul

EXCLUSIV | Dinamoviştii se tem de un nou caz Ekeng după ce au aflat că joacă 7 meciuri în 18 zile! "Am făcut acum un control special"

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2020, 11:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
EXCLUSIV | Dinamoviştii se tem de un nou caz Ekeng după ce au aflat că joacă 7 meciuri în 18 zile! "Am făcut acum un control special"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Mulţescu/ Hepta

"Ne temem de accidentări şi nu numai. Am făcut acum un control special, proba de efort cardio. Să nu avem probleme de acest gen. Cel mai normal era să se îngheţe campionatul. În Franţa, Olanda şi Belgia s-a putut întâmpla. E vorba de viaţa oamenilor. Nu te poţi juca. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai trebuie să mi se pară? Eşti şi tu puţin mirat. Nu e dificil, e peste puterile unor sportivi cât de cât pregătiţi. Noi am stat în carantină 3 săptămâni. Gândeşte-te la meciurile care se vor disputa la 40 de grade Celsius", a spus Gigi Mulţescu pentru AntenaSport. 

Program Dinamo în play-out-ul Ligii 1

Dinamo va juca nu mai puţin de 7 partide în decurs de 18 zile, asta dacă FRF va accepta propunerea LPF. O singură victorie au obţinut alb-roşiii în cele şapte meciuri disputate până acum în play-out.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și