Închide meniul

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia. "Să vină la mine să facă testele pentru Covid-19 la un preţ mai mic"

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2020, 18:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia. "Să vină la mine să facă testele pentru Covid-19 la un preţ mai mic"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, propunere inedită

Finanţatorul roş-albaştrilor asigură că nu ţine de preţ nici măcar la rivalii din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali sare în ajutorul cluburilor din Liga 1

Cluburile din Liga 1 îşi trimit la testare, periodic, aproximativ 40 de angajaţi. Un singur test pentru coronavirus costă 300 de lei.

"Nu avem logică. Cum să bagi echipele două săptămâni în carantină? Cine are Covid joacă, cine nu, nu joacă. Să vină ei şi să facă contract cu mine, să fac eu testele la preţ mai mic", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Au fost probleme mari în Liga 1 din cauza infectărilor cu Covid-19. La CFR Cluj şi Dinamo au fost adevărate focare de infecţie. Şi la Astra a fost depistat un caz. Ljuban Crepulja are coronavirus şi meciul cu Universitatea Craiova nu s-a mai putut disputa când era programat.

"Dacă nu ai bani, nu joci. Vii să ne infectezi? Ai Covid-19, stai acasă. Aşa a făcut UEFA. Faci teste acasă. După, când te-ai urcat în avion, faci teste, te duci la hotel în Spania, faci testul înainte de joc. Ai coronavirus, stai în cameră…nu ai Covid, joci fotbal", a mai spus patronul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” Vezi toate știrile
Citește și