Închide meniul

Becali a dezvăluit numele jucătorilor pe care vrea să-i aducă la FCSB! Surprize urişe

Silviu Corneanu Publicat: 30 iulie 2020, 16:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Becali a dezvăluit numele jucătorilor pe care vrea să-i aducă la FCSB! Surprize urişe

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Finanţatorul FCSB a declarat că-i vrea pe Gabirel Debeljuh şi Alexandru Buziuc, de la Hermannstadt, respectiv Clinceni. Becali nu este dispus să plătească însă foarte mult pentru cei doi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia că roş-albaştrii vor transfera din play-out, a fost oferită de Toni Petrea. Pe lângă aceştia, Becali a anunţat că FCSB va mai aduce şi un fundaş central.

Gigi Becali: "Îmi place mie de Buziuc"

"Debeljuh este pe lista noastră şi mai este încă un atacant. Este un român. O să râdeţi da îmi place mie de el. Nu are nume aşa, da îmi place mie de el. Mulţi la care le-am spus, au zis: du-te domne de aici. 

Este atacantul ăla de la Clinceni, Buziuc. Îmi place mie de Buziuc. O să-l iau. Eu personal am încredere în el. Am mai mare încredere în el decât în Debeljuh. Dacă e să dau bani pe el, o să dau bani puţini. Ăştia doi", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB vrea şi un fundaş central

Pe lângă cei doi atacanţi, Becali a mai anunţat că FCSB vrea să aducă şi un fundaş central, dorit de Mihai Stoica, dar s-a ferit să-i dea numele.

Reclamă

"Mai e un fundaş central pe care vrea MM să-l ia, eu nu ştiu, vrea MM să-l ia. Tot român. Ştiu de la ce echipă, dar nu vă zic vouă", a anunţat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și