Închide meniul

Decizia luată de Craiova după ce meciul cu Astra s-a amânat! Anunţul făcut de Mihai Rotaru! Oltenii ar putea merge la comisii

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2020, 14:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Decizia luată de Craiova după ce meciul cu Astra s-a amânat! Anunţul făcut de Mihai Rotaru! Oltenii ar putea merge la comisii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Nistor şi colegii săi de la Craiova

Finanţatorul formaţiei din Bănie nu exclude varianta de a-şi căuta dreptatea la comisii şi să câştige la masa verde, cu 3-0, asta dacă DSP Giurgiu va decide ca Astra să stea în carantină timp de 5 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform finanţatorului oltenilor jucătorul de la Astra se simte destul de rău, iar primele simptome au apărut încă de aseară. Mihai Rotaru a anunţat faptul că echipa va rămâne pe loc şi nu va pleca la Craiova, urmând să aştepte decizia LPF, în funcţie de ce va decide DSP Giurgiu.

Mihai Rotaru: "Este o variantă să câştigăm cu 3-0"

"Este o stare de disconfort la nivelul grupului. Toată lumea este nervoasă. Îşi doreau să joace. Ne temem. Au fost atâtea cazuri. Şansele erau foarte mici să se întâmple asta. Am înţeles că este un caz destul de grav şi din păcate s-a întâmplat. 

Am rămas pe loc,pentru că poate interveni DSP-ul, au abordări diferite. Dacă plecam azi şi eram programaţi vineri. Cu toţii sunt conectaţi la maxim, nu mai este nevoie să-i motivăm.

Am rămas pe loc. Ne antrenăm în seara asta. Mâine ştim sigur, după adunarea LPF. Noi vrem să jucăm pe teren, nu aşteptăm pomeni. Vom rămâne pe loc. Dacă nu se joacă, ne vom cere drepturile. Să câştigăm cu 3-0 este o variantă, dar noi vrem să jucăm vineri. 

Reclamă

Protocolul nu s-a schimbat, este acelaşi. Cel aprobat de comitetul executiv. Aseară a avut primele simptome, iar de dimineaţă a fost destul de grav", a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și