Închide meniul

Dragomir a răbufnit după o propunere făcută de LPF: "Băi, fraţilor, suntem nebuni?!"

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 19:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Reclamă
Dragomir a răbufnit după o propunere făcută de LPF: "Băi, fraţilor, suntem nebuni?!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dumitru Dragomir a răbufnit

Dragomir nu este de acord nici cu ideea ca, din sezonul viitor, echipele care au cazuri de coronavirus să piardă la masa verde. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am auzit asta că să pierzi cu 3-0 dacă ai un caz. Băi, fraţilor, suntem nebuni?! Dacă la şcoală se îmbolnăveşte un copil nu îi mai dai alocaţie?", a spus Dumitru Dragomir la Digisport. 

Dragomir: "Aş lăsa să se joace un singur meci"

Dumitru Dragomir a mai spus că ar fi fost bine să se mai joace un singur meci. 

"Aş lăsa să se joace un singur meci, Craiova cu CFR Cluj şi aş închide campioantul. Jucam ăsta şi opream. Promovau patru şi nu retrograda nimeni. Respectam numai ce cere UEFA. Lăsam doar play-off-ul să se joace", a mai spus Dragomir. 

LPF a anunţat când se va da titlul în Liga 1

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a anunţat că dacă nu apar surprize neplăcute, Craiova – CFR Cluj se va juca pe 3 august. 

Reclamă

Ne-au surprins rezultatele de la CFR, dar avem încredere în cei de acolo, știu ce fac. De la DSP Dolj, de asemenea, s-a emis autorizație pentru reluarea activității, toți jucătorii au avut rezultatele negative.

Marți joacă CFR cu Botoșani, miercuri Astra cu Craiova, vineri cu FCSB și luni este finala campionatului, Craiova – CFR, dacă nu mai apar alte surprize”, a anunțat Justin Ștefan la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:27 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și