Închide meniul

EXCLUSIV | Tricolorii se gândesc deja la barajul cu Islanda! Puşcaş visează să ducă România la EURO 2020

Silviu Corneanu Publicat: 27 iulie 2020, 9:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Reclamă
EXCLUSIV | Tricolorii se gândesc deja la barajul cu Islanda! Puşcaş visează să ducă România la EURO 2020

AntenaSport

George Puşcaş este atacantul echipei naţionale

"Să dea Domnul să dau gol şi cu Islanda şi să batem pentru că e cel mai important lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranţă va fi o bucurie foarte, foarte mare pentru că dacă se va întâmpla asta, e o mândrie foare mare pentru mine", a declarat Puşcaş pentru AntenaSport.

România ar putea da peste Bulgaria sau Ungaria

România va disputa semifinala barajului pentru EURO 2020, în Islanda, pe 8 octombrie. În cazul unui succes, finala pentru calificarea la turneul final va avea loc pe 12 noiembrie, în Bulgaria sau Ungaria, în funcţie de cine va câştiga duelul dintre cele două.

"Nu am nicio pretenţie. Că va fi Bulgaria, că va fi Ungaria. Prima dată să trecem de Islanda", a mai spus Puşcaş.

Programul complet din Liga Națiunilor

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și