Închide meniul

CFR se pregăteşte să se despartă de Petrescu! Anunţul făcut de A Bola! Cine ar putea să-i ia locul

Silviu Corneanu Publicat: 27 iulie 2020, 8:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Reclamă
CFR se pregăteşte să se despartă de Petrescu! Anunţul făcut de A Bola! Cine ar putea să-i ia locul

Dan Petrescu a câștigat trei titluri cu CFR Cluj

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Portughezii de la A Bola anunţă că cei de la CFR se pregătesc de despărţirea de Dan Petrescu. Conform sursei citate mai sus, ardelenii i-au găsit şi înlocuitor "Bursucului". Este vorba despre fostul internaţional Ricardo Sa Pinto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A Bola: "CFR este interesată de Sa Pinto"

"Cei de la Cluj sunt interesaţi de Ricardo Sa Pinto, iar antrenorul de 47 de ani este conştient de interesul formaţiei din România. De două ori campioană în România, cei de la CFR nu sunt siguri că vor continua colaborarea cu Dan Petrescu.

Pe lângă cei de la CFR, de Sa Pinto s-au mai interesat şi alte echipe din stărinătate, dar şi naţionale", notează cei de la A Bola.

Portughezul este liber de contract după despărţirea de Braga. În vârstă de 47 de ani, Sa Pinto a mai pregătit în cariera sa echipe precum Sporting Lisabona, Roter, OFI Kreta, Atromitos, Beleneses, Al-Fateh, Standard şi Legia Varşovia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și