Închide meniul

Fulop a răbufnit la adresa lui Burleanu: "Am fost la el înainte meciului!" Preşedintele FRF, fără replică

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2020, 19:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Reclamă
Fulop a răbufnit la adresa lui Burleanu: "Am fost la el înainte meciului!" Preşedintele FRF, fără replică

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

Astfel, Fulop nu a evoluat în finala Cupei, dar a dezvăluit că înaintea jocului s-a întâlnit cu Burleanu, căruia i-a cerut o explicaţie. Preşedintele FRF nu i-a oferit niciun răspuns mijlocaşului ofensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Fulop: "M-am dus la dânsul"

"M-am dus la dânsul şi l-am întrebat. De ce nu a răspuns două zile. Nu mi-a dat niciun răspuns. Putea să iasă şi să recunoască greşeala înainte de meci, după meci, nu mai are niciun rost. E târziu!", a răbufnit Istvan Fulop în interviul de după meciul cu Voluntari.

Sepsi, fără Istvan Fulop în teren, a pierdut finala Cupei, fiind învinsă de FCSB cu scroul de 1-0, prin golul marcat de Dennis Man.

FRF şi-a recunoscut vina, prin vocea lui Răzvan Burleanu

"În cazul Fulop pot să vă confirm că am primit o solicitare de clarificare în ziua finalei. Înainte de toate trebuie să vă spun că este o greșeală a noastră, a Federației Române de Fotbal, că avem două norme contradictorii în două regulamente.

Mă refer la ROAF și la Regulamentul Disciplinar. În același timp, departamentul de competiții nu consideră și nu a considerat că regulamentul a fost încălcat", a declarat Răzvan Burleanu, acum câteva zile

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și