Închide meniul

DSP Cluj, anunţ de ultimă oră despre testele de la CFR! Dan Petrescu este în continuare internat

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2020, 18:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
DSP Cluj, anunţ de ultimă oră despre testele de la CFR! Dan Petrescu este în continuare internat

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Mihai Moisescu, directorul executiv adjunct de sănătate publică de la DSP Cluj, susţine că Dan Petrescu este în continuare internat în spital. Acesta a dezvăluit câţi oameni de la CFR au fost testaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Grupul echipei CFR este de 50 de oameni, nu toți au fost infectați, nu toți au fost împreună, așa că nu se poate vorbi că au fost greșite 20 de teste sau mai știu eu ce minuni. 

Eu spun că pe unii i-am ținut sub observație. Marele nostru fotbalist, care este acum antrenor la Cluj (n.r. – Dan Petrescu) este în continuare internat din câte știu", a declarat Mihai Moisescu, pentru Prosport.

Mihai Moisescu: "Nu mă interesează meciurile lor"

Directorul executiv adjunct de la DSP Cluj a confirmat informaţiile AntenSport, conform cărora ultimele teste de la CFR au fost negative.

"Nu pot vorbi eu de ce ies unele rezultate într-un anumit mod, asta ține de laboratoare. Eu pot doar să interpretez ceea ce primesc. Pot să vă spun că după ce o să am toate datele voi încerca să închid ancheta epidemiologică.

Reclamă

Vă spun sincer că pe mine nu mă interesează meciurile lor. Îmi pare rău, înțeleg că au fost campioni anul trecut, dar eu sunt pus aici să am grijă de sănătatea oamenilor. Pe mine mă interesează să nu mai genereze infecție sau să răspândească virusul.

Mihai Moisescu: "A fost un test pozitiv şi două teste negative"

A fost un test pozitiv și două teste negative. Aștept să le văd și pe ultimele. Asta ar însemna că persoanele respective nu mai transmit infecția. Ce este foarte important de știut este că decizia de a se întoarce jucătorii ține și de alți factori, nu doar de cele două teste negative.

Ancheta epidemiologică vizează și dacă au intrat în contact cu alte persoane, dacă au stat izolați. Din ce am înțeles, fotbaliștii au stat 10 zile, care e aproape ca și o carantină impusă de club", a mai spus Moisescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și