Închide meniul

Reacţia lui Alexa, după victoria care menţine Rapid în cursa pentru promovare

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2020, 16:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
Reacţia lui Alexa, după victoria care menţine Rapid în cursa pentru promovare

Facebook Rapid

Dan Alexa este antrenorul celor de la Rapid

Prin victoria obţinută în deplasare, giuleştenii păstrează aprinse speranţele de a ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa: "Am obţinut o victorie care ne obligă"

"Am controlat meciul de la început, ştiam că UTA este o echipă foarte bine organizată, o echipă care închide foarte bine culoarele de pasare.

Am fost inspirat cu trecerea lui Sefer în zona centrală, un jucător care a făcut diferenţa astăzi, un jucător care are foarte mult talent. Pe lângă cele două goluri, am reuşit să mai avem două, trei situaţii foarte mari. 

UTA, sporadic a reuşit să ne mai pună probleme. Am reuşit să obţinem o victorie care ne obligă să câştigăm cu Măgurele, o echipă foarte bună", a declarat Dan Alexa la finalul meciului.

Rapid are 24 de puncte şi va juca în ultima etapă a play-off-ului cu Turris Turnu Măgurele.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și