Închide meniul

EXCLUSIV | Bourceanu a dat cărţile pe faţă: "Din mândrie nu am spus niciodată că nu mai pot"! Cum era Neubert şi ce mesaj are pentru noul staff de la FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 24 iulie 2020, 19:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
EXCLUSIV | Bourceanu a dat cărţile pe faţă: "Din mândrie nu am spus niciodată că nu mai pot"! Cum era Neubert şi ce mesaj are pentru noul staff de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Bourceanu, în tricoul FCSB

Bourceanu a dezvăluit care este cel mai important lucru pe care la învăţat de la noul preparator fizic de la FCSB, Thomas Neubert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mi s-a inoculat, în perioada aia, ideea de a nu spune nu pot. Din mândrie n-am spus niciodată că nu mai pot, deşi au fost momente", a povestit Bourceanu, râzând, pentru AntenaSport.

Alexandru Bourceanu: "Am avut parte de satisfacţii extraordinare la FCSB"

Fostul căpitan de la FCSB este convins că trioul format din Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert vor readuce FCSB acolo unde îi este locul. Bourceanu a povestit cum a reuşit să se impună la echipă şi să facă faţă antrenamentelor extrem de dure ale lui Tommy.

"Îmi doresc ca Petrea şi Neubert să aibă succes, pentru că sunt nişte oameni senzaţionali, atât ei, cât şi Pintilii, MM, Gigi, toţi cei care sunt în staff, am avut parte de satisfacţii extraordinare acolo. Pentru ei trei, pentru Mihai, pentru Toni şi pentru Tommy, îmi doresc să aibă succes.

Cu Neubert am avut un contact bun, foarte bun, pentru că eram un tip care mă implicam la antrenamente şi cred că asta vrea să vadă orice antrenor. Pe vreme aia, cu toţi au făcut faţă antrenamentelor, fiecare cu particularităţile lui", a declarat fostul căpitan de la FCSB.

Reclamă

Bourceanu ar vrea să facă practică la FCSB

Alexandru Bourceanu a dezvăluit pentru AntenaSport că vrea să urmeze cale antrenoratului şi susţine că şi-ar dori să meargă în practică la FCSB.

"În momentul ăsta, mi-ar plăcea să fac practică oriunde. Sigur, dacă m-ar primi la câteva antrenamente, la FCSB, m-aş duce să mă uit. Aş avea ce învăţa, cu siguranţă", a mai spus Bourceanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și