Închide meniul

Răzvan Burleanu anunţă dezastrul în Liga 1! "Am mari îndoieli că sezonul actual se va încheia pe teren"

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2020, 10:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Răzvan Burleanu anunţă dezastrul în Liga 1! "Am mari îndoieli că sezonul actual se va încheia pe teren"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Veşti proaste aduse de Răzvan Burleanu

Dinamo şi CFR se confruntă cu peste 20 de cazuri de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: Am foarte mari îndoieli că această competiție se mai poate încheia pe teren

"Ne-am dorit ca orice competiție sportivă să poată să își desemneze câștigătorii pe teren. În momentul de față am mari îndoieli că sezonul actual din Liga 1 se va încheia pe teren, luând în calcul aceste cazuri pe care le avem și care cresc de la zi la zi. 

Am foarte mari îndoieli că această competiție se mai poate încheia pe teren fără ca integritate sportivă a competiției să nu aibă de suferit, fără ca sănătatea și integritatea jucătorilor să nu aibă de suferit. A fost o discuție cu secretarul general adjunct al UEFA. Noi știm foarte bine că termenele nu se pot negocia la UEFA.

Am solicitat, în repetate rânduri, Ligii Profesioniste de Fotbal și cluburilor din Liga 1 să se întrunească într-o adunare generală și să stabilească scenariile pentru orice situație. De aceea avem, în acest moment, această incertitudine. Nimeni nu știe în momentul de față cine dacă se va opri campionatul, cine va merge în Liga Campionilor și Europa League sau cine va retrograda", a spus Burleanu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” Vezi toate știrile
Citește și