Închide meniul

Reacţia celor de la Sepsi, după ce jucătorii de la FCSB au scandat alături de fani împotriva Ungariei: "Mă simt jignit! Nu e posibil să ai ieşiri de genul ăsta"

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 9:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Reacţia celor de la Sepsi, după ce jucătorii de la FCSB au scandat alături de fani împotriva Ungariei: "Mă simt jignit! Nu e posibil să ai ieşiri de genul ăsta"

Captură Antenasport

Derapaj al celor de la FCSB

Preşedintele celor de la Sepsi, Cornel Şfaiţer, a spus că nu înţelege astfel de derapaje, mai ales că FCSB este un club mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă simt jignit. Trebuie să te bucuri, dar nu învățăm nimic. E neplăcut. Până la urmă ești FCSB, ai în spate un istoric. Nu e posibil să ai ieșiri de genul ăsta. O să discutăm pe tema asta (n.r. despre o posibilă plângere împotriva FCSB-ului). Nu e o echipă care a câștigat primul trofeu. Are trofee internaționale și a jucat în Champions League, în Europa League. E o ieșire necontrolată”, a spus Cornel Sfaițer pentru Prosport.

FCSB, primul trofeu după 4 ani!

FCSB s-a impus la limită cu scorul de 1-0, în faţa celor de la Sepsi, în finala Cupei României. Roş-albaştrii au câştigat astfel primul trofeu după o secetă de 4 ani, ultimul a fost Cupa Ligii, cucerită în 2016.

Dennis Man a fost cel care a adus trofeul Cupei României la FCSB. Acesta a marcat în minutul 65 după o gafă a fundaşilor adverşi. "Perla" lui Becali a fost desemnat şi omul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și