Închide meniul

Răzvan Lucescu a dat verdictul în războiul dintre FCSB şi CSA: "Steaua este una singură, nu pot fi mai multe"

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2020, 10:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Răzvan Lucescu a dat verdictul în războiul dintre FCSB şi CSA: "Steaua este una singură, nu pot fi mai multe"

DPA Images / William Volcov via Hepta

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la Al Hilal

Becali nu mai are voie să folosească "marca Steaua" după ce a pierdut procesul cu Florin Talpan. Chiar şi aşa, Răzvan Lucescu consideră că adevărata Steaua este echipa lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Steaua este una singură, nu pot fi mai multe. Chiar dacă vor alții să facă tărăboi, să creeze scandaluri, să își apere interesele personale, Steaua rămâne una. Iar această echipă de acum, FCSB, este Steaua”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Pro X. 

Becali şi-a pierdut şi cel mai aprig susţinător! Ilie Dumitrescu se dezice de FCSB

Ilie Dumitrescu era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai aprigi susţinători ai echipei lui Gigi Becali. Fostul intrenaţional şi-a schimbat opinia şi susţine că FCSB nu mai are nicio treabă cu Steaua.

"E clar că Steaua e în Liga a 4-a. Aia e Steaua, nu ce se întâmplă aici. Este doar o afacere. Afacerea lui Becali. E business-ul lui, nu îl interesează performanţa. Echipa asta nu are nicio legătură cu performanţa.

Dar nu mă mai surprinde absolut nimic. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Duckadam, clar nu mai am niciun sentiment pentru ce înseamnă echipa asta", a răbufnit Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special, după Craiova – FCSB, scor 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și