Închide meniul

NEWS ALERT | Probleme mari pentru Craiova! Bergodi, suspect de COVID-19

Silviu Corneanu Publicat: 20 iulie 2020, 20:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
NEWS ALERT | Probleme mari pentru Craiova! Bergodi, suspect de COVID-19

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Cristiano Bergodi este antrenorul celor de la Craiova

Din informaţiile AntenaSport, persoana căreia i-a ieşit neconcludent testul este chiar cel mai important om de la echipă. Este vorba despre antrenorul formaţiei: Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul remis de Universitatea Craiova

"Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent.

Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați", se arată în postarea Craiovei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și